Anbefalinger

Baby vil kun kigge til den ene side

Da vores søn på knap 2 måneder begyndte kun at ville vende hovedet til den ene side, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle have en tid hos Lone. Vi havde gode erfaringer med hendes behandling fra vores første søn.
Da Lone fik Mikkel mellem hænderne, viste det sig, at han var låst i nakken og havde spændinger i ryggen.
En række behandlinger senere, og Mikkel var nu fri af låsninger og spændinger og grinede over hele hovedet, hver gang han kom ind til Lone.

Mor til Mikkel (2 mdr)


Lille barn med refluks

Vores søn Asbjørn, på dengang 18 måneder, var sat i medicinsk behandling for refluks. Han havde på daværende tidspunkt haft et længere sygdomsforløb med opkast. Vi kunne læse os frem til, at osteopatisk behandling måske kunne afhjælpe refluksen.
Vi fik en tid hos Lone – godt nok “først” da vi skulle afprøve udtrapning af medicinen. Hun udførte sin behandling med en ro, der smittede af på både barn og forældre.
Lone konstaterede hurtigt spændinger i maveregionen, som provokerede mavesyreproduktionen, samt spændinger i nakken.
Desuden havde Asbjørn også lidt en del af mellemørebetændelse, dog i mellemtiden afhjulpet af dræn, men også her løsnede hun op.
Vi mærkede straks en bedring i hans velvære, og det blev også bemærket af hans omgivelser, at hans overskud til at komme igennem dagens udfordringer var blevet større.
Efter 4 behandlinger har vi nu en glad og viljestærk dreng, som bare klør på og, vigtigst af alt, er medicin- og refluksfri.

Mor til Asbjørn (18 måneder)


Barn har svært ved at styre sin afføring

Vi har vores dreng, Anders, i behandling med osteopati, da han har problemer med at styre/mærke sin afføringstrang.
Det virkede betryggende og professionelt, at behandlingen først blev påbegyndt efter en grundig undersøgelse, der skabte grundlag for en vurdering af, om behandlingen ville have en positiv effekt på hans gener.
I vores tilfælde viste det sig, at årsagen til Anders’ problemer lå i, at han har nogle låsninger i nederste del af ryggen og en skævhed i bækkenet, hvilket påvirker tyktarmen.
Det var en hel ny måde for os at anskue problemet på, og pludselig kunne vi se en sammenhæng med nogle motoriske udfordringer, som han også slås med.
Behandlingerne er ikke en hurtig mirakelkur, der totalt har fjernet hans problemer, men de er en metode til at få hans krop i balance, så han over tid forhåbentlig bliver fri for sine gener.
Med osteopati har vi endelig fundet frem til årsagerne bag symptomerne og kan anbefale andre med lignende gener at afprøve behandlingen.

Karin, mor til Anders (7 år)


Kvinde med bækkenløsning efter graviditet

Efter to graviditeter med svær bækkenløsning, havde jeg smerter, næsten ligegyldigt hvad jeg gjorde. Når jeg stod, når jeg sad, når jeg lå og når jeg gik. Mange sagde, det ville gå over, når jeg stoppede med at amme, men det gjorde det ikke for mig.
Jeg havde gået regelmæssigt til kiropraktor i 1,5 år, da jeg besluttede mig for at prøve noget nyt. Efter et par behandlinger hos Lone, kunne jeg for første gang i fem år, siden jeg blev gravid første gang, ligge på ryggen, uden den låste sig fast. Efter fire behandlinger havde jeg næsten ingen smerter, og kunne begynde at gå længere ture igen.
Jeg troede i lang tid, at min skæbne nu var at være fanget i en krop, der føltes som en 85-årigs. Jeg er lykkelig for, at Lone har fået sat mig rigtigt sammen, så jeg igen kan fungere, og så jeg endelig kan lege med mine børn.

Charlotte (34 år)